15 Şubat 2015 Pazar

Kil Sanatı / Polimer Kil ile Yapılan Ürünler

Kil Sanatı / Polimer Kil ile Yapılan Ürünler ( Penguen )


Herkese merhabaa, iyi pazarlar. :) Haftanın son gününde 1 haftadır uğraştığımız ve işi ilerletmeye başladığımız kil sanatından bahsetmek istiyorum bugün. Hem kendimiz gidip hemde internetten sipariş vererek bir sürü aksesuar ve kil satın alıp birbirinden farklı bir sürü ürün üretip bir yeni daha instagram hesabı açıp en kısa zamanda satışa sunacağımız bu ürünler için ne kadar çok uğraşıyoruz anlatamam. ^-^ Kilden neler olmaz ki ? Kolyeden tutun, süse, süsten tutun, anahtarlık, broş hatta telefon kabı vs. gibi yerlere yapıştırabileceğiniz ürünler üretmeye çalışıyoruz. Şimdilik daha 3D yani 3 boyutlu ürünler ortaya çıkararak instagramdan ilgi çekmeye çalışıyoruz, beğeniniz, yorumlarınızı, öneri veya siparişinizi, takibinizi heyecanla bekliyoruz. ^-^  İnstagramdaki koyduğumuz ürünler model olarakda tanımlanabilir siz nasıl arzu ederseniz, diyelim bir penguen yapılmış siz onu kolye,broş olarak görmek istiyor veya almak istiyorsanız o versiyonuda rahatlıkla yapılabilir. Dilerseniz mat dilerseniz cilalanabilir bu ürünler müşterilerini bekliyor! :))

İlk önce dün yayın yapamadığım için aşağıdaki sevimli tavşanımızla geçmiş 14 Şubat Sevgililer Gününüzü kutluyoruz. <3

Kil Sanatı / Polimer Kil ile Yapılan Ürünler ( Tavşan )

Aşağıdaki Kirpiye tam 4 saatimi ayırdım. Şuan fırınlanmadığı için yumuşak bir halde ve düzenleme yapılırken üzerindeki diken görevi gören hamurlar hemen yamulabiliyor. O dikenlerle tek tek uğraşık bol olması için baya uğraştım. Umarım uğraştığıma değerde beğenirsiniz ^-^ Benim en sevdiğim ama bi okadar yoran ürümde diyebilirim. ( dileyene gözlü, gözsüz de satılabilir ) İntagramdan takip ederseniz gözlü,gözsüz,cilalı,cilasız ve son hallerini koyacağım. Şuan buradaki resimler henüz fırınlanmamış ve cilasızdır. 

Kil Sanatı / Polimer Kil ile Yapılan Ürünler ( Kirpi )

Aşağıdaki Ahtapot ablamın eseri. ^-^ Ben ağzına bayıldım. Bu arada söylemeyi unutmadan, ablamla beraber giriştik bu işe. Bi ondan bir benden birşeyler koydum. :)

Kil Sanatı / Polimer Kil ile Yapılan Ürünler (Ahtapot )

Bizi takip etmek, daha fazla resim görmek, yorum yapmak, sipariş etmek istiyorsanız instagramda bize uğrayabilirsiniz. :) İnstagram adımız kilsanati , adres; www.instagram.com/kilsanati


Kil Sanatı / Polimer Kil ile Yapılan Ürünler ( Çilek )

Aşağıdaki ablamın yaptığı yumurtalar vs, bence çok gerçekçi duruyor ve en sevdiğim ürünlerden biri diyebilirim. ^-^

Kil Sanatı / Polimer Kil ile Yapılan Ürünler ( Yuva )

İşte şimdilik bukadar. Resimlerin hepsini buraya koymak isterdim ama birazıda süpriz olsun. :) İnstagram hesabımızı takip etmenizi, beğenmenizi, yorumlarınızı veya siparişlerinizi heyecanla bekliyoruz. Ürünlerimizi koyduğmuz instagram hesabımız; www.instagram.com/kilsanati

Umarım beğenmişsiniz, gerçekten hertürlü eleştriye açığız çünkü buna ihtiyacımız var. Desteğinizi bekliyoruz . ^-^

--

Yazılarımı beğeniyorsanız ve kaçırmak istemiyorsanız sağ taraftaki bu siteye katılın butonuna veya buraya tiklayin.  :)Bu yazı hakkındaki yorumlarınızı,görüşlerinizi, sorularınızı merakla bekliyorum. :)

Bana Ulaşabileceğiniz Başka Adresler;
TWITTER için :
twitter.com/YasminDelrey
INSTAGRAM için :
Instagram.com/sanatinsaklisirlari
GOOGLE PLUS için : plus.google.com/u/0/+YasminDelRey/posts
GMAİL için : yasmindelrey@gmail.com
YOUTUBE KANALI için : http://www.youtube.com/channel/UCjTzVEOKxVttOkDgB1nXaqg

Yazimi okudugunuz ve ziyaretiniz icin cok tesekkur ederim.

Sevgilerle YasminDelRey


1 yorum:

  1. Blogunuzu, gezinirken kesfettim, kil sanati calismalari cok guzel... Bloguma da beklerim.

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
back to top