1 Kasım 2014 Cumartesi

Bershka Blush-11 Ruju

Sanatın Saklı Sırları Bershka Blush-11 Ruju

Merhabalaar, bugün çok sevdiğim giyim markası olan Bershka'nın yeni çıkardığı makyaj malzemelerinden olan Blush-11 isimli rujundan bahsedicem. :)

Rengine aldanılarak alınan bu ruj her nekadar simli ve rengi çok tatlı olsada kötü yönlerini değiştiremeyiz. Öncelikle rujun kokusu pastel boyadan farkı yok. Aşırı bir şekilde pastel boya kokuyor tadıda aynı şekilde. Sürüşü çok zor, sanırsınızki pastel boya satıyorlar. Zorla sürülüyor, hataları çok belli ediyor ( aynı zamanda renginden dolayı ) . Çok kuru bir ruj buyüzden ne sürümü rahat nede dudağı nemlendiriyor. Dudağıda kurutuyor.



Sanatın Saklı Sırları Bershka Blush-11 Ruju

Dudaktaki duruşunuda ablamla beğenmedik doğrusu. Rengi,simli olması ve göz alıcı olması güzel ama bizce, Bershka ya makyaj ürünleri olarak ruju geliştirmeli yada sadece giyimde yoluna devam etmeli. Biz bu markayı çok sevdiğimizden makyaj malzemesi olarak beğendiğimizi aldık. Şimdi ise hüsranlardayız.

Sanatın Saklı Sırları Bershka Blush-11 Ruju

Dudağınıza balm sürdükten sonra ruju tekrar sürsenizda sürmeniz kolaylaşmıyor malesef. :( İndirimsiz normal fiyatı 12.95 tl.  Malesef şubelerinde testerları olmadığı için denemeden aldık. Zaten ne zaman testerı olmayan birşey alsam memnun kalmıyorum. Buda bana ders olsun. :)
Bershka'dan aldığımız bir diğer makyaj malzemesini bu hafta içinde blogda paylaşacağım. :)

Bershka Blush-11 Ruju

Umarım yazımı beğenmişsiniz, eğer sizde Bershka'nın makyaj malzemelerinden birini yada bunu kullandıysanız yorumlarınızı heyecanla bekliyorum.


Yazılarımı beğeniyorsanız ve kaçırmak istemiyorsanız sağ taraftaki bu siteye katılın butonuna veya Buraya tıklayabilirsiniz. :) Bu yazı hakkındaki yorumlarınızı,görüşlerinizi, sorularınızı merakla bekliyorum. :)

Bana Ulaşabileceğiniz Başka Adresler;

TWITTER için : twitter.com/YasminDelrey
INSTAGRAM için : Instagram.com/sanatinsaklisirlari
GOOGLE PLUS için : plus.google.com/u/0/+YasminDelRey/posts
GMAİL için : yasmindelrey@gmail.com
YOUTUBE KANALI için : http://www.youtube.com/channel/UCjTzVEOKxVttOkDgB1nXaqg

Yazimi okudugunuz ve ziyaretiniz icin cok tesekkur ederim.

Sevgilerle YasminDelRey

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bumerang - Yazarkafe
back to top